Ctra. de Santa Coloma, 57, Local A, 17180 Vilablareix

Contacta  972 49 56 95

Serveis immobiliaris

“Com és la nostra confiança, és la nostra capacitat”

WILLIAM HAZLITT

Què busquem
a l’àrea de compra-venda

La teva felicitat. Tu si vens el teu habitatge i tu si el compres. T'escoltem. Que estiguis i et sentis acompanyat i assessorat. Que la transmissió sigui fàcil. Et posem la nostra experiència, el nostre compromís i la millor voluntat a fer la feina ben feta al teu servei. Et busquem el pis o la casa dels teus somnis.

Compra-venda
d’habitatges

serveiS IMMOBILIARIS

Obra nova

SERVEIS IMMOBILIARIS

Lloguer

SERVEIS IMMOBILIARIS

Comoditat i benestar

Que busquem a l'àrea de l’obra nova. La teva il·lusió, alegria i satisfacció. Sabem que els pisos d'obra nova que venem estan pensats per la teva comoditat i benestar.

Alta qualitat

Terrasses molt grans per passar llargues i bones estones, molta obertura, alta qualitat i certificat energètic A. Això ens encanta perquè contribuïm a tenir un planeta millor.

Obra nova

Servei
de lloguer

Què busquem a l’àrea de lloguer. Equilibri entre el propietari i el llogater. Com a propietari, deixar que una altra persona disposi d’un habitatge de la teva propietat pot ocasionar preguntes i preocupació.

El que fem és buscar el millor candidat, fem una selecció, demanem la documentació per assegurar-nos al màxim que tindran cura de l’habitatge i que podran fer front al pagament mensual. Ens ocupem de la redacció del contracte i fem tots el tràmits necessaris per completar el lloguer. Com a llogater, busquem la teva il·lusió. Que cuidis i et facis teu l’habitatge on obres una nova etapa de la teva vida.

Estàs buscant un habitatge?

Deixa de mirar i comença a trobar