Ctra. de Santa Coloma, 57, Local A, 17180 Vilablareix

Contacta  972 49 56 95

Avís legal

1. Objecte i acceptació

El present avís legal regula l’ús del nostre lloc web, del qual és titular NEXCOM GESTIÓ IMMOBILIÀRIA SL. La navegació pel lloc web de NEXCOM GESTIÓ IMMOBILIÀRIA SL atribueix la condició d’usuari del mateix i implica l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses a aquest Avís Legal, que poden sofrir modificacions. Vostè s’obliga a fer un ús correcte del lloc web de conformitat amb les lleis, la bona fe, l’ordre públic, els usos del trànsit i el present Avís Legal. Vostè respondrà enfront de NEXCOM GESTIÓ IMMOBILIÀRIA SL o enfront de tercers, de qualsevol danys i perjudicis que poguessin causar-li a conseqüència de l’incompliment d’aquesta obligació.

 

2. Identificació i comunicacions

NEXCOM GESTIÓ IMMOBILIÀRIA SL, en compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, l’informa que:

 • La seva denominació social és: NEXCOM GESTIÓ IMMOBILIÀRIA SL
 • El seu CIF és: B55246656
 • El seu domicili social està a: CRTA. DE SANTA COLOMA, 57, LOCAL A, 17180 VILABLAREIX 
 • Inscripció al registre mercantil:
  1.  

Per a comunicar-se amb nosaltres, posem a la vostra disposició diferents mitjans de contacte especificats a la política de privacitat.

Totes les notificacions i comunicacions que realitzi amb NEXCOM GESTIÓ IMMOBILIÀRIA SL es consideraran eficaces, amb caràcter general, sempre que es realitzin pels mitjans especificats anteriorment.


3. Condicions d’accés i utilització

El lloc web i els vostres serveis són d’accés lliure, no obstant això, NEXCOM GESTIÓ IMMOBILIÀRIA SL condiciona la utilització d’alguns dels serveis oferts al vostre web al previ emplenament del corresponent formulari.

Vostè garanteix l’autenticitat i actualitat de totes aquelles dades que comuniqui a NEXCOM GESTIÓ IMMOBILIÀRIA SL i serà l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi.

Vostè es compromet expressament a fer un ús adequat dels continguts i serveis del NEXCOM GESTIÓ IMMOBILIÀRIA SL i a no emprar-los per a, entre altres:

 • Difondre continguts, delictius, violents, pornogràfics, racistes, xenòfob, ofensius, d’apologia del terrorisme o, en general, contraris a la llei o a l’ordre públic.
 • Introduir a la xarxa virus informàtics o realitzar actuacions susceptibles d’alterar, espatllar, interrompre o generar errors o danys en els documents electrònics, dades o sistemes físics i lògics de NEXCOM GESTIÓ IMMOBILIÀRIA SL o de terceres persones; així com obstaculitzar l’accés d’altres usuaris al lloc web i als vostres serveis mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través dels quals NEXCOM GESTIÓ IMMOBILIÀRIA SL presta els vostres serveis.
 • Intentar accedir dades d’altres persones o a àrees restringides dels sistemes informàtics de NEXCOM GESTIÓ IMMOBILIÀRIA SL o de tercers i, en el vostre cas, extreure informació.
 • Vulnerar els drets de propietat intel·lectual o industrial, així com violar la confidencialitat de la informació de NEXCOM GESTIÓ IMMOBILIÀRIA SL o de tercers.
 • Suplantar la identitat d’un altre usuari, de les administracions públiques o d’un tercer.
 • Reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició o de qualsevol altra forma comunicar públicament, transformar o modificar els continguts, tret que es compti amb l’autorització del titular dels corresponents drets o això resulti legalment permès.
 • Recaptar dades amb finalitat publicitària i de remetre publicitat de qualsevol classe i comunicacions amb finalitats de venda o altres de naturalesa comercial sense que mediï la vostra prèvia sol·licitud o consentiment.
 

Tots els continguts del lloc web, com a textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, així com el vostre disseny gràfic i codis font, constitueixen una obra la propietat de la qual pertany a NEXCOM GESTIÓ IMMOBILIÀRIA SL, sense que puguin entendre’s com cedits cap dels drets d’explotació sobre els mateixos més enllà de l’estrictament necessari per al correcte ús de la web.

En definitiva, vostè que accedeix a aquest lloc web, pot visualitzar els continguts i efectuar, en el vostre cas, còpies privades autoritzades sempre que els elements reproduïts no siguin cedits posteriorment a tercers, ni s’instal·lin a servidors connectats a xarxes, ni siguin objecte de cap mena d’explotació.

Així mateix, totes les marques, noms comercials o signes distintius de qualsevol classe que apareixen al lloc web són propietat de NEXCOM GESTIÓ IMMOBILIÀRIA SL, sense que pugui entendre’s que l’ús o accés al mateix li atribueixi dret algun sobre aquests.

La distribució, modificació, cessió o comunicació pública dels continguts i qualsevol altre acte que no hagi estat expressament autoritzat pel titular dels drets d’explotació queden prohibits.

L’establiment d’un enllaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre NEXCOM GESTIÓ IMMOBILIÀRIA SL i el propietari del lloc web en la qual s’estableixi, ni l’acceptació i aprovació per part de NEXCOM GESTIÓ IMMOBILIÀRIA SL dels vostres continguts o serveis. Aquelles persones que es proposin establir un enllaç prèviament hauran de sol·licitar autorització per escrit a NEXCOM GESTIÓ IMMOBILIÀRIA SL. En tot cas, l’enllaç únicament permetrà l’accés a la home-*page o pàgina d’inici del nostre lloc web, així mateix haurà d’abstenir-se de realitzar manifestacions o indicacions falses, inexactes o incorrectes sobre NEXCOM GESTIÓ IMMOBILIÀRIA SL, o incloure continguts il·lícits, contraris als bons costums i a l’ordre públic.

NEXCOM GESTIÓ IMMOBILIÀRIA SL no es responsabilitza de l’ús que cada usuari li doni als materials posats a disposició en aquest lloc web ni de les actuacions que realitzi sobre la base d’aquests.

4. Exclusió de garanties i de responsabilitat

NEXCOM GESTIÓ IMMOBILIÀRIA SL exclou, fins on permet l’ordenament jurídic, qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa derivats de:

 • La impossibilitat d’accés al lloc web o la falta de veracitat, exactitud, exhaustivitat i/o actualitat dels continguts, així com l’existència de vicis i defectes de tota classe dels continguts transmesos, difosos, emmagatzemats, posats a disposició als quals s’hagi accedit a través del lloc web o dels serveis que s’ofereixen.
 • La presència de virus o d’altres elements en els continguts que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics, documents electrònics o dades dels usuaris.
 • L’incompliment de les lleis, la bona fe, l’ordre públic, els usos del trànsit i el present avís legal a conseqüència de l’ús incorrecte del lloc web. En particular, i a manera ejemplificativo, NEXCOM GESTIÓ IMMOBILIÀRIA SL no es fa responsable de les actuacions de tercers que vulnerin drets de propietat intel·lectual i industrial, secrets empresarials, drets a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, així com la normativa en matèria de competència deslleial i publicitat il·lícita.
 

Així mateix, NEXCOM GESTIÓ IMMOBILIÀRIA SL declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació que es trobi fora d’aquesta web i no sigui gestionada directament pel nostre webmaster. La funció dels links que apareixen en aquesta web és exclusivament la d’informar l’usuari sobre l’existència d’altres fonts susceptibles d’ampliar els continguts que ofereix aquest lloc web. NEXCOM GESTIÓ IMMOBILIÀRIA SL no garanteix ni es responsabilitza del funcionament o accessibilitat dels llocs enllaçats; ni suggereix, convida o recomana la visita a aquests, per la qual cosa tampoc serà responsable del resultat obtingut. NEXCOM GESTIÓ IMMOBILIÀRIA SL no es responsabilitza de l’establiment d’enllaços per part de tercers.


5. Procediment en cas de realització d’activitats de caràcter il·lícit

En el cas que vostè o un tercer consideri que existeixen fets o circumstàncies que revelin el caràcter il·lícit de la utilització de qualsevol contingut i/o de la realització de qualsevol activitat en les pàgines web incloses o accessibles a través del lloc web, haurà de posar-se en contacte amb NEXCOM GESTIÓ IMMOBILIÀRIA SL identificant-se degudament, especificant les suposades infraccions i declarant expressament i sota la vostra responsabilitat que la informació proporcionada en la notificació és exacta.

Per a tota qüestió litigiosa que incumbeixi el lloc web de NEXCOM GESTIÓ IMMOBILIÀRIA SL, serà aplicable la legislació espanyola, sent competents els Jutjats i Tribunals més pròxims a la seu de (Espanya).

 

6. Publicacions

La informació administrativa facilitada a través del lloc web no substitueix la publicitat legal de les lleis, normatives, plans, disposicions generals i actes que hagin de ser publicats formalment als diaris oficials de les administracions públiques, que constitueixen l’únic instrument que dóna fe de la vostra autenticitat i contingut. La informació disponible en aquest lloc web ha d’entendre’s com una guia sense propòsit de validesa legal.